tuote-uutuutta: Kiilto Kerapro

Sunnuntai 15.1.2017 - Miikka T


Viikon aiheeksi muodostui kylpyhuoneremontteihin oleellisesti sijoittuva itselle vielä suht. uusi tuttavuus, tosin jo hetken markkinoilla ollut Suomen nopeimmaksi kehuttu Kiillon uusi vesieriste Kerapro, josta näin muutaman kylppäriremontin jälkeisiä ajatuksia...

Itse tuotteesta; Kiilto KeraPro vedeneriste on siis Suomen nopein pikavedeneriste jonka kuivumisaika on telaamalla noin 1 + 2 tuntia, ja ruiskutettaessa se kuivuu jopa tunnissa. Nopeutta menetelmään lisää myös mahdollisuus mitata kalvonpaksuus ultraäänilaitteella, joka nopeuttaa tehtävää projektia huomattavasti, uutuustuote on herättänytkin kiinnostusta jo useissa tuotteen lanseerausta seuranneissa alan ammattilaisissa.

Kerapro1.jpg

Kerapro on telattaessa 1h+2h-tuote, eli ensimmäisen levityksen kuivumisaika on noin yksi tunti, ja toisen levityksen kuivumisaika ennen laatoitusta noin kaksi tuntia, normaaleissa olosuhteissa pääsee siis laatoittamaan jo samana työpäivänä. Ruiskutettaessa työ nopeutuu vielä tästäkin – tuote kuivuu jopa tunnissa. Myös yksikomponenttisuus tuo nopeutta, eikä KeraProta käytettäessä muodostu hukkatavaraa, Kerapron nopeuteen vaikuttaa myös tuotteen ideaali soveltuvuus ruiskutukseen.

Ruiskutus on paitsi nopea ja helppo tapa levittää, sillä saa myös tasaisemman laatoitettavan pinnan, toki kukin voi levittää itselleen sopivimmalla tavalla, sillä tuote soveltuu molempiin.

kerapro2.jpg

kerapro3.jpg

Kiilto KeraPron lanseerauksen yhteydessä valmistaja esitteli myös uuden kalvoa rikkomattoman vedeneristeen paksuuden mittausmenetelmän. Kiillolla on VTT:n hyväksyntä ultraäänimittaukselle, joka on salamannopea. Mittarilla voi hetkessä tutkia kalvoa useammasta kohtaa, eikä koepalaa tarvitse enää ottaa. Nopeutta lisää myös se, ettei koepalojen ottokohtia tarvitse paikkailla ja odotella vedeneristeen kuivumista.

Omakohtaisten kokemusten mukaan tässäkin asiassa on kehitys ottanut tarvittavaa askelta eteenpäin, ja tuote on tehnyt juuri sen mitä pitääkin, eli tulee varmasti olemaan yksi käytetyimmistä vedeneristeistä tässä alati nopeammassa ja hektisessä maailmassamme... näihin ajatuksiin ja rakentavaa tammikuuta itse kullekin toivoopi lähiseudun ystävällinen remppamies:)

Avainsanat: vesieriste, KeraPro


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Lähettääksesi kommentin sinun tulee kirjoittaa alla oleva merkkijono kenttään