suutari pysyköön lestissään...

Lauantai 5.8.2017 klo 14:47 - Miikka T


Jokainen on hyvä jossain hommassa, mutta kukaan ei varmasti ole hyvä kaikessa... 

Tämä pitää varmasti paikkansa, silti varsinkin rakennusalalla alkaa entistä enemmän olla moni-ala yrityksiä jotka tarjoavat monen eri alan töitä, paljon on esim. putkiyritykset hivuttaneet toimintaansa perustyypin rakennuspalveluja, niitä perusjuttuja: kattoremontteja, ulkoverhouksia, ikkunoita- ja ovia ja maalaustöitä.

Kilpailu uusista asiakkaista on varmaankin kovaa, mutta kovinkaan liian monipuoliseksi ei kannata pyrkiä, varsinkaan jos yrittää tehdä kaiken oman yrityksen alla. Hyväksi vaihtoehtoksi ainakin omasta mielestä on osoittautunut se, että omat työntekijät tekee sitä mitä osaavat/ mihin ovat koulutuksensa sekä kokemuksensa saaneet, sekä sitten kun tulee tarve esim. putkimiehille tai sähkömiehille, niin käytetään niitä hyviksi havaittuja yhteistyökumppaneita. Lisäksi ainakin itse on tullut huomattua että kun tulee sellainen hetki että uusia töitä olisi tulossa vaikka ja kuinka ja kalenteri on täynnä jo pitkälle, niin sitä voi ajatella sen verran laatikon ulkopuolellekin että jos on vaikka tuttuja kanssayrittäjiä joilla ei sitten työtä niin aina olekaan, niin miksei tekisi sitten yhteistyötä puolin / toisin, pitäisi muistaa aina se hyvä sanonta että "yhdessä on helpompi menestyä kuin yksin".

Myös koko yritystoiminta on menestyneempää kuin on yksi tai kaksi selkeää pää-artikkelia siihen verrattuna että tekisi kymmentä eri hommaa, yleensäkin kun keskittyy ja tekee jotain asiaa riittävästi niin sitä alkaa väkisinkin oppimaan mikä on paras tapa toimia, ja kokemuksen ja tekemisen kautta sitä sitten melkein asiaan kuin asiaaan saattaa silloin tällöin löytyä jopa jotain uusia ideoita, toteuttamistapoja tai vaikka tehokkuutta parantavia asioita. 

Siis laatuun ja kestävään kehitykseen panostaminen kannattaa, mitä tulee meidän omaan toimintaan niin pää-artikkeliksi on varmasti tässä vuosien aikana muotoutuneet julkisivuremontit, niistäkin 100% tehdään laadullisesti sellaisella tavaralla jolle ei laadullista vastinetta löydy, lisäksi nykypäivänä alkaa ihmisten arvostus yksilöllisyyttä kohtaan kasvattaa suosiotaan, mikä on vertauskuvallisesti kuin katselisi auringonsäteitä harmaalla syksyisellä taivaalla:) 

Tällaisiin ajatuksiin tähän väliin täältä (näemmä kun ainakin ulos katsoo niin sateisen lauantain keskeltä... ihme että sataa... onhan täällä Loimaalla nyt rompepäivätkin:) toivoopi lähiseudun ystävällinen remppamies.

homer.jpeg

Avainsanat: ulkoverhous, UsWood, heti valmis ulkoverhous, julkisivuremontti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Lähettääksesi kommentin sinun tulee kirjoittaa alla oleva merkkijono kenttään