Olemme valtuutettu erikoispintojen asentaja

Teemme joko maalaamalla hillittyä tai vaihtoehtoisesti näyttävää käsityönä toteutettua seinäpintaa, tai halutessasi yksilöllistä koristepintaa sisustuslaastin avulla, onnistuu sekin, valinta on sinun. Valitun materiaalin lisäksi lopputulokseen vaikuttaa tekijän kädenjälki, monesti lopputuloksena onkin että toteutetut erikoispinnat ovat se koko tilan kohokohta.

Riippuen haluttavasta lopputuloksesta, pystymme tekemään toiveiden mukaisesti; pieniä tai suuria asennuspintoja, häivytettyä tai suurempikontrastista ilmettä, pyöreää tai kulmikasta jälkeä, tai sitten rouheaa tai erittäin sileää pintaa.

Koristepinnoitteilla yksilöllistä ja näyttävää jälkeä

Sisustuslaastit ovat eläväpintaista koristetasoitetta jotka asennetaan seinään tasoite- sekä lastatyönä. Sisutuslaastien yksilöllisenä elementtinä on aito kädenjälki, sekä materiaalin tuntu, johon kerroksellisuus tuo vaihtelua ja syvyyttä. Asennamme Deco´sin maahantuomia sisustusmaaleja- sekä laasteja joita ovat mm. Tierrafinon valmistamat:

- i - paint sisustusmaali
- T - paint tekstuurimaali
- Duro sisustuslaasti
- Finish sisustuslaasti
- Listro stuccomaali
- Stone tadelakt
- Base muotoilulaasti

sekä italialaiset Rivedilin tuotteet:

- Terra Nostra sisustuslaasti
- Sahara sisustusmaali
- Sahara premium sisustusmaali
- Sinfonia helmiäisstucco (todella upea!!!)
- TI naturale sisustusmaali
- TI incanto sisustusmaali
- TI emozioni sisustusmaali
- Euphori sisustusmaali
- Stile Barocco sisustuslaasti
- Patine Calce sisustusmaali
- Silk paint sisustusmaali
- Velus sisustusmaali
- SP Craquelee sisustusmaali
- sekä tietenkin primerit ym. 

Kaikilla korkeatasoisilla sisustuslaasteilla ja maaleilla on jokaisella oma luonteensa ja sopivat erittäin hyvin niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin, ne antavat ilmettä niin ajattomiin kuin moderniinkin sisustukseen. Kaikki pinnat ovat uniikkeja, ja niissä näkyy tekijänsä persoonallinen kädenjälki. Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä, mattapintaisia tai metallinhohtoisia.

Halutessasi Kotiisi uniikkia seinäpintaa tai sinulla on jonkinlainen sisustukselllinen idea syttynyt, ota ihmeessä yhteyttä, ties mitä ideastasi vielä syntyy:)

Sahara Argento

Sinfonia Black