Julkisivuremontit

 

Julkisivuremonteissa eniten meiltä tilattu palvelu ja tuote on ns. Heti Valmis -ulkoverhousremontti, jossa käytämme US Woodin valmistamia, valmiiksi tehtaalla pintamaalattuja paneeleita piilonaulauksella. Tällaisen remontin jälkeen ei tarvitse huolehtia pintamaalauksista verhoilun asentamisen jälkeen. Normaali huoltomaalaus tietenkin tarvitaan vuosien päästä, mutta tehtaalla Teknoksen tai Tikkurilan tuotteilla maalatuilla paneeleilla huollon ajankohta ei tule vastaan ihan heti.

Teemme toki puuverhousremontteja muillakin tuotteilla. US Woodin valikoimista löytyy myös pohjamaalattuja tai puuvalmiita paneeleita ja teemme verhouksen toki vaikka asiakkaan itse hankkimasta tavarasta.

Puuverhousten lisäksi pinnoitamme rakennuksia ja niiden osia myös muilla tuotteilla. Pinnalta haalistunut ja rapistunut, mutta pohjalta hyväkuntoinen vanha julkisivuverhous muuttuu käsissämme lähes uudenveroiseksi pinnaksi maalaamalla tai rappaamalla.

Julkisivuremonttimme eivät rajoitu pelkkään pintamateriaaliin, vaan vaihdamme tietenkin tarvittaessa eristemateriaalit ja lisäämme niitä tarvittaessa.

Verhousten remontoimisen lisäksi julkisivuihin liittyvät palvelumme kattavat myös mm.

  • ovien ja ikkunoiden vaihdon,
  • sokkelien korjaamisen ja pinnoituksen ja
  • sadevesijärjestelmien uusimiset

Toteutamme julkisivuremontteja Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueilla.

Vinkki: Ulkoverhousremontin aikana kannattaa lisätä rakennuksen ulkopuolelta puuttuvat valaisinten paikat ja esimerkiksi tarpeelliset sähkörasiat. Näin johdotukset jäävät piiloon. Esimerkiksi tyyliin sopivat, energiapihit LED-valaisimet (esimerkiksi LED-valot.fi:n valikoimista) lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta pihalla syksyn pimeinä aikoina.