Heti valmis ulkoverhous - ilman jälkitöitä

Meiltä saat yksilöllisesti toteutetun, viimeistellyn julkisivuremontin Kotiisi, ja vielä varmasti kilpailukykyiseen hintaan!

Kodin julkisivu / ulkoverhousremontti on suuruudeltaan sellainen remontti, että sekä sen suunnittelulla että toteuttamisella on molemmilla merkitystä. Remonttien toteuttamistapoja on yhtä paljon kuin tekijöitäkin, yleisimmin esim. puujulkisivun omaavan talon ulkoverhousremontissa poistetaan vanha pintamateriaali, asennetaan tuulensuoja, koolataan, paneloidaan sekä asennetaan nurkkalaudat, ikkunoiden vuorilaudat ym. ja sitten seuraavana vuonna sitten suoritetaan se asennuksenjälkeinen maalaus. Tästä ns. perusmallista olemme lähteneet kehittämään ulkoverhousremontteja muutaman asteen viimeistellympään ja yksilöllisempään suuntaan. Huolella ja laadulla toteutettu uusi ulkoverhous näyttää erittäin hyvältä, nostaa Kotisi arvoa sekä remontin yhteydessä mahdollisesti tehtävän lisäeristyksen myötä remontti tuo tulevaisuudessa myös säästöä lämmityskuluissa.
Kun kokonaisuuteen lisätään jo alusta lähtien perusteellinen kohdekohtainen suunnittelu niin lopputuloksena on uniikisti toteutettu remontti juuri Sinun Kotiisi.

Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät toteuttamiamme ulkoverhouksia.

Ulkoverhouksen toteutus etenee kanssamme:

Kaikki alkaa huolellisella kuntokartoituksella ja suunnittelulla jossa käymme yhdessä läpi remontin toteutuksen nykyiset rakenteet huomioiden sekä huomioimme toteutuksessa myös Sinun toiveesi ja ajatuksesi joten lopputuloksena on kohdekohtaisesti yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus joka omien valintojesi myötä tuntuu heti siltä kuin pitääkin... Kodilta.

Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen sekä loppusiivoukseen, kuten myös mahdolliset lupa-asiat yhdessä rakennusviraston kanssa.

Huomioimme työssämme myös ekologisuuden, remontoitavan kohteen ympäristön sekä kulttuurihistorian.

Milloin Kodin ulkoverhous on syytä uudistaa?

Erilaiset oireet ovat merkkejä että jotain olisi syytä tehdä:

- Nurkissa tuntuu vedon tunnetta

- Epäilet kosteus- tai homevanhinkoa

- Seinät ovat vinot tai kierot

- Materiaalin vaihto, esim. mineriitistä puuhun

- Maalipinta hilseilee

- Verhoilun kiinnitys on alkanut irtoilemaan

- Seinissä näkyy lahovaurioita

Ulkoverhouksien toteuttamisessa olemme erittäin kysyttyjä joten ota yhteyttä heti kun tarve julkisivuremontille on olemassa!

Ohessa mainosvideo johon koostettuna tärkeimpiä pointteja miksi asiakkaamme valitsevat juuri meidät ulkoverhousremonttinsa toteuttajaksi.