Meiltä saat yksilöllisesti toteutetun, viimeistellyn julkisivuremontin Kotiisi, ja vielä varmasti kilpailukykyiseen hintaan!

Kodin julkisivu / ulkoverhousremontti on suuruudeltaan sellainen remontti, että sekä sen suunnittelulla että toteuttamisella on molemmilla merkitystä. Remonttien toteuttamistapoja on yhtä paljon kuin tekijöitäkin, yleisimmin esim. puujulkisivun omaavan talon ulkoverhousremontissa poistetaan vanha pintamateriaali, asennetaan tuulensuoja, koolataan, paneloidaan sekä asennetaan nurkkalaudat, ikkunoiden vuorilaudat ym. ja sitten seuraavana vuonna sitten suoritetaan se asennuksenjälkeinen maalaus. Tästä ns. perusmallista olemme lähteneet kehittämään ulkoverhousremontteja muutaman asteen viimeistellympään ja yksilöllisempään suuntaan. Esimerkiksi materiaalivalinnoilla voidaan paljonkin vaikuttaa lopputulokseen, moni muukin remontteja tekevä yritys on jo alkanut käyttää jo valmiiksi pintamaalattuja ulkoverhouspaneeleja. Valmiiksi pintamaalatuilla paneeleilla lopputulos on heti valmis sekä jää turha telineralli maalauksen osalta pois, lisäksi kun uudeksi paneeliksi valitaan vielä piilonaulattu tuote, on uusi verhous viimeisen päälle siisti. Olemme toteuttaneet suurimman osan tekemistämme verhouksista UsWood Oy:n valmiiksi kolmeen kertaan pintamaalatuilla sekä piilonaulatuilla verhouspaneeleilla joille valmistaja myöntää jopa 15 vuoden takuun (myös maalauksen osalle) joten remontin valmistuttua ei enää talon maalauksesta tarvitse murehtia...

Toki teemme myös muitakin kuten perinteisiä pystyrima- sekä lomalautaverhouksia jos asiakas niin haluaa, after all... pää- asia että lopputulos on toiveiden mukainen:)


Kunnon ulkoverhouspaneelilla sekä huolellisella asennuksella lopputulos on heti valmis eikä turhaa telinerallia maalauksen takia enää tarvita...

... lisäksi piilonaulauksella seinäpinta on yhtenäinen, ei näkyviä naulankantoja ja huippusiisti lopputulos... varsinkin naisväki tykkää:)

Huomioimme remontin suunnittelussa myös kiinteistön olemassa olevat rakenteet, sekä suunnittelemme asiakkaan kanssa jokaisen remontin yksityiskohtaisesti läpi, jotta lopputuloksesta saadaan myös asujansa näköinen ja toivotunlainen.

Aikaa erittäin osaavalta tiimiltämme esimerkiksi rintamamiestalon täydelliseen ulkoverhousremonttiin menee kahdesta kolmeen viikkoa mikäli suuremmilta rakenteellisilta yllätyksiltä vältytään.

Ulkoverhouksien toteuttamisessa olemme erittäin kysyttyjä, joten ota yhteyttä heti kun tarve julkisivuremontille on olemassa!

Ohessa videomme johon koostettuna tärkeimpiä pointteja miksi asiakkaamme valitsevat juuri meidät ulkoverhousremonttinsa toteuttajaksi.