Kattoremontit - rakenteet huomioiden ja kilpailukykyisellä toteutuksella

Julkisivu- uudistuksiin kuuluu erittäin usein myös vesikatteen uusiminen. Kattoremonttien toteuttamisessa ovat erot viime vuosina eri yritysten välillä vain pienentyneet, toki kattoremontinkin voi tehdä vielä hyvinkin useilla eri tavoilla, lähinnä kysymys on yleensä siitä mitä itse toteutus sitten sisältää.

Kattoremontin toteutuksessa korostuu varsinkin pohjatöiden merkitys sekä jo suunnittelussa oikeanlaisen rakenneratkaisun valitsemisen huomioonottaen jo olemassa olevat rakenteet, jotta remontin valmistuttua päästään laadukkaaseen ja toimivaan lopputulokseen.

Itse katemateriaalilla ei toteuttamisen kannalta ole kovin suurta merkitystä, kyse on lähinnä siitä halutaanko materiaali pitää samana kuin ennenkin, vai vaihdetaanko esim. tiili teräkseen. Katemateriaalivalmistajia on nykyisin erittäin paljon ja olemmekin tehneet kattoja yleisimpien valmistajien tuotteista, yleisimpiä ovat olleet tiilikatoissa Monier ja teräskatoissa Ruukki, Virte tai PeltiKiinni Oy.

Luonnollisesti kattoremontin yhteydessä päivitetään lähes poikkeuksetta myös kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät ajan tasalle.

Lisäksi remonttia suunnitellessa voidaan myös halutessa vaikka muuttaa koko kiinteistön mallia, esimerkiksi korotuksella tasakatosta harjaksi tai pulpetiksi, oikeanlaisella suunnittelulla saadaan lähes taloon kuin taloon huomattava parannus niin toimivuuden kuin esteettisyydenkin kannalta.

Kattoremonttitarpeen ollessa jo tiedossa... ota yhteyttä niin suunnitellaan oikeanlainen ratkaisu sinunkin Kotiisi:)


Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät joitain toteuttamiamme kattoremontteja vuosien varrelta:)

... hyvin suunniteltua ja kilpailukykyistä toteutusta sinunkin remonttiisi:)