Kodin kiintokalusteet - vaivattomasti meiltä

Kun haluat päivitystä keittiöösi tai ajatuksissa on muiden Kodin kiintokalusteiden uusiminen, herätät ideasi helposti henkiin yhdellä helpolla yhteydenotolla.

Kun on kyse keittiöistä tai muista Kodin kiintokalusteista, teemme yhteistyötä Amelia Keittiöiden kanssa, joka on perinteikäs perheyritys/ kalustetehdas Isojoella, satakunnan kupeessa. Yhteistyömme ansiosta saat meiltä halutessasi kaikki Kotisi kiintokalusteet mittatilaustyönä, Sinun toiveesi ja tarpeesi huomioiden.
Suunnittelemme yhdessä kanssasi toimivan kokonaisuuden jonka täydentää jälleenmyymämme erittäin laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonekalusteet.

Meiltä saat suunnitelman mikä sisältää 3D-kuvien lisäksi mittakuvat, pohjakuvan tilastasi sekä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen/ toteutuksen.

Kalusteet valmistetaan suomalaisia materiaaleja käyttäen. Käy tutustumassa ennakkoon: http://www.ameliakeittiot.fi/

Jos vanha keittiösi on muuten toimiva, mutta kaipaa vain esteettistä ehostusta, voi tarpeen tullen vanhakin keittiö saada "uuden elämän" joko pelkällä ovien- ja tasojen vaihdolla, huomioonottaen tietenkin keittiön nykyinen kunto ja materiaali.

Ideasi henkiin - Pyydä ilmainen tarjous!

Toteuttamiamme keittiöremontteja ja kalusteasennuksia

Oheisesta linkistä löydät pari esimerkkiä parista toteutettamastamme remontista; esimerkkejä toteutuneista keittiöremonteista

Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät toteuttamiamme keittiöremontteja sekä muita kiintokalusteprojekteja.