Kylpyhuoneet- ja saunat

Kylpyhuone- sekä saunaremontti, tai yleensäkin niiden toteutus on rakennusteknisesti vaativin remontti kotonasi ja sen takia se onkin syytä jättää ammattilaisten harteille, näin saadaan varmistettua että kylpyhuoneestasi tulee viihtyisä sekä toimiva kokonaisuus, jonka lisäksi se täyttää myös kaikki rakennusmääräykset.

Tiesitkö, että väärin toteutetut kylpyhuoneet aiheuttavat suurimman osan kotien kosteus- ja homevaurioista? Tärkeintä onnistuneessa remontissa on rakenteiden toimivuus sekä käytettävien materiaalien yhteensopivuus ja riittävän tarkka ja huolellinen toteutus.

Kylpyhuoneremontit toteutamme halutessasi joko perinteisesti laatoituksella, tai vaihtoehtoisesti kylppärissä voidaan myös käyttää mikrosementtiä, pohjatyöt ovat molemmissa aina yhtä tärkeät, mikäli kosteuseristys on puutteellinen tai sitä ei ole ensinkään, laitamme myös eristysasiat kuntoon.

Monilla on jo siinä vaiheessa selvää millaisen kylpyhuoneen he haluavat, kun he ottavat ensimmäistä kertaa yhteyttä kylpyhuoneremontin tekijään, toiset taas haluavat enemmän apua myös kylpyhuoneen suunnitteluun. Palvelemme asiakkaitamme myös sisustus- ja tilasuunnittelussa, ja voimme tarvittaessa suunnitella yhdessä millainen kylpyhuone sinun perheellesi sopisi.

Saunaremontit

Olemme tehneet paljon erilaisia saunaremontteja joista yleisimmät ovat olleet pienimuotoisia paneeleiden ja lauteiden vaihtoja viihtyvyyden parantamiseksi, toki meillä on kokemusta myös muissa käyttötarkoituksissa olleiden tilojen muuttamisesta saunaksi, esimerkiksi jos vaikka kerrostaloon tehdään sauna tilaan jonka käyttötarkoitus on ennen ollut eri, vaatii se aina rakennusvalvonnan luvan.

Huomioitavaa remonteissa on myös että väärin tehdyt saunan rakenteet aiheuttavat home-ongelmia jotka vaikuttavat sisäilman laatuun. Niiltä vältytään kun jo suunnitteluvaiheessa tiedetään ja otetaan huomioon vesihöyryn käyttäytyminen rakenteissa. Ongelmia aiheuttaa yleensä saunan ulkoseinän ns. kastepistekerroksen huono ilmanvaihto ja höyrynsulkupaperin huono tiivistys vesieristeliitoksessa ja ilmanvaihtoventtiilin ympärillä, myös oikean seinä-rakenteen valinta on saunaremontissa ensiarvoisen tärkeää.

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 2 viikkoa, mikäli vanha kylpyhuoneesi vain uusitaan. Mikäli remonttiin kuuluu myös kylpyhuoneen laajennusta tai kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentaminen, on töiden kesto tyypillisesti noin 3 - 4 viikkoa, myös kylpyhuone- sauna kokonaisuudet vievät saman verran.

Kerromme mielellämme lisää kylpyhuone- ja saunaremonteista, niiden rakentamisesta sekä rakenteet huomioonottavasta rakennustavasta...

... halutessasi lisätietoa, suunnitteluapua tai tekijän omaan remonttiisi, ota yhteyttä...

Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät toteuttamiamme kylppäri ja saunaremontteja.