Mikrosementti

Mikrosementillä on erittäin pitkät käyttökokemukset ulkomailla, ja tuote on levinnyt jo melko laajalti kotiSuomeenkin, se on löytänyt jo hyvin tiensä sisustussuunnittelijoiden arkipäivään sekä varsinkin remonttipuolella se on omiaan keventämään pesutilojen remontista aiheutuvia kustannuksia.

Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon harmaita betonisävyjä, joten laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen sävy jokaiseen makuun sekä sisustuskokonaisuuteen.
Mikrosementin erikoisuutena on sen ominaisuudet, jotka antavat sille erittäin lujan ja kestävän pinnan, mutta silti myös joustavuutta, sitä voidaankin asentaa lähes mihin tahansa; seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon.
Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä, ja se voidaan tarvittaessa asentaa vaikka vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. keittiö ja kylpyhuoneremontteja. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaani- tai epoksilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Mikrosementillä on myös eri valmistajia, kuitenkin asennettaessa minkä tahansa valmistajan tuotetta, pitää muistaa että toteutettaessa kaikki mitä teet on sitä viimeistä pintaa, jolloin lopputulokseen luonnollisesti vaikuttaa ennen kaikkea pohjatöiden laatu sekä huolellisuus.

Meillä on kokemusta useiden eri valmistajien tuotteista, ja asennamme halutessa minkä tahansa valmistajan mikrosementtiä, kuitenkin jos jotain tiettyä saa suositella niin se olisi Novacolorin Wall2Floor joka on laadullisesti sekä visuaalisesti yksi parhaita, eikä mikään ihme sillä tuotteella on vahvat Italialaiset juuret.

... kaunis betonipinta sopii myös erittäin hyvin wc ja pesutiloihin. Kyseinen wc löytyy Turusta Karjakujalta jonne teimme samassa yhteydessä koko asunnon täysremontin.

... mikrosementti sopii ominaisuuksiensa vuoksi myös erittäin hyvin lattian pintamateriaaliksi...

... teemme mikrosementillä näyttäviä ja visuaalisesti viimeisteltyjä lopputuloksia... ... lähes poikkeuksetta ovat asiakkaat päätyneet kahteen eri väriin, seinät eri sävyä kuin lattia, ja kun nyt on saatavilla oikein valkoista mikrosementtiä, niin siitä on tullut melkoinen suksee...

Värivaihtoehtoina perusväreistä on reilu viisikymmentä erilaista värisävyä, joten valinnanvaraa on, lisäksi mikrosementti tarvitsee kuten myös muutkin betonipinnat lakkaa suojakseen, joten eri lakkavaihtoehdoilla ja kiiltoasteilla pystytään vaikuttamaan lopputulokseen yllättävän paljon...

... ja lisäksi vielä...

... mikrosementistä saa myös upean sisustuksellisen elementin esim. vain tilan yhteen seinään, keittiön välitilaan ym...

Mikrosementillä elämyksellisiä lattiapintoja


Mikrosementtilattia eri värisävyin sekä pinnoittein on vastustamattoman upea materiaali, joka säväyttää tyylikkyydellään. Erittäin kauniin ulkonäkönsä ansiosta mikrosementti sopii hyvin olohuoneisiin, keittiöihin, pesutiloihin, eteisiin sekä muihin tiloihin mihin halutaan kestävä ja laadukas lattia.Lattia on hienon olemuksensa lisäksi taloudellinen vaihtoehto taloa lämmittettäessä, sillä sen päälle ei asenneta energiaa hukkaavia pintamateriaaleja, lisäksi lattian parhaat ominaisuudet korostuvat jos lattiaan on asennettu lisäksi lattialämmitys jolloin energia välittyy suoraan lattiapintaan ja lämpö tuntuu pehmeästi heti jalkojesi alla.
Korkean kulutuksen ja iskunkestävyytensä ansiosta mikrosementti sopii erityisen hyvin myös yleisten tilojen lattioihin, kuten toimistoihin sekä erilaisiin liiketiloihin, myös autotallin lattiaan mikrosementti sopii hyvin koska se kestää erittäin hyvin vettä, nesteitä, öljyjä ym. Isoissa lattiapinnoissa mikrosementin kaunis ja luonnollinen pinta pääsee hyvin oikeuksiinsa.
Mikrosementillä toteutettu lattia on mahdollisuus vaativallekin sisustajalle
Upean ulkonäkönsä lisäksi mikrosementtilattia on siis erittäin kestävä sekä saumattomuutensa ansiosta erittäin helppo myös puhtaanapidon kannalta, lisäksi lukuisien eri väriaihtoehtojen puolesta varmasti löytyy jokaiseen makuun sekä sisustukseen sopiva lattia. Lähes poikkeuksetta lattiapintojen ollessa kyseessä, asennetaan mikrosementin suojaksi joko polyuretaani- tai epoksilakka. Lakan eri kiiltoasteilla saadaan lattiaan joko huikeaa luksuksenomaista kiiltoa, tai halutessasi hieman hillitympää, niin valinta on joko puolikiiltävä tai matta.

Mikrosementti sopii jokaiseen lattiaan

Me teemme mikrosementistä lähes minkälaisia pintoja tahansa, oli alusta sitten kipsilevyä, vanhaa laattaa tai vaikkapa betonia, lisäksi kun tehdään mikrosementillä, on itse remontin kesto sekä siitä aiheutuva vaiva suhteellisen pieni, ja saat valmista, laadukasta ja häkellyttävän kaunista pintaa jo muutamassa päivässä. Halutessasi tutustua mikrosementtiin materiaalina, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä suurta päätöstä kerralla, vaan voit halutessasi aloittaa pienemmällä investoinnilla sillä voimme helposti tehdä vaikka yhden lattian kerrallaan.

Mikrosementtilattia on luonnollinen ja erittäin tyylikäs vaihtoehto lattian pintamateriaaliksi.

Halutessasi ammattimaisen sekä sisustuksellisen erikoispinnoite toteutuksen kotiisi... ota yhteyttä:)

Mikrosementillä onnistuu pinnoittaminen lähes mihin tahansa... tasoon... pöytään....

Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät toteuttamiamme mikrosementti-asennuksia.