Mikrosementillä helppo ja vaivaton kylpyhuoneremontti

Mikäli etsit kustannustehokasta ja piristävää muutosta vanhaan kylpyhuoneeseen, on hyvä vaihtoehto silloin valita uudeksi pintamateriaaliksi helppohoitoinen, kestävä, saumaton ja ajaton mikrosementti.

Mikrosementin etuna on että se voidaan asentaa vanhojen laattojen päälle, edellyttäen että alle jäävä laatoitus on kunnolla kiinni sekä kosteutta ei löydy rakenteista. Asennettaessa mikrosementti vanhojen laattojen päälle, eri työvaiheita aloituksesta valmistumiseen on silti vähintään yksitoista (tarvittavista pohjatöistä riippuen) joten minimissään remontti kuivumisaikoineen vie sen seitsemän työpäivää, joka on silti koko remontille sellainen aika ettei häiritse kovastikaan arkea verrattuna siihen että kaikki uusittaisiin laatoituksia ja kosteuseristyksiä myöten.

Mikrosementillä tehtäessä tärkeintä kuitenkin (kuten kaikissa muissakin remonteissa) on, että pohjat ovat kunnossa, siksi teemme aina huolellisen tarkastuksen remontoitaviin tiloihin ennen remonttia kosteusmittauksineen, jotta saadaan varmuus rakenteiden kunnosta ja poissuljettua mahdolliset kosteusvauriot.

Toteutimme asiakkaallemme remontin Turussa Itäisellä Pitkäkadulla, kuvassa kylpyhuone ennen remonttia, hakusessa oli "pientä päivitystä"...

... remontin jälkeen kylpyhuoneen yleisilme on hieman erilainen... tämä on nyt se sellainen "sisustuslehtikylppäri":)

... aikaa kyseisen remontin toteuttamisessa aloittamisesta valmistumiseen meni 7 päivää, sekä asiakas selvisi remontista alle kolmen tuhannen, eli reilusti edullisemmin mitä remontti olisi tullut maksamaan mikäli laatat sekä kosteuseritykset olisi uusittu... tietenkin pitää ne pohjat olla kunnossa...

... päivitystä omaan kotiisi... ota yhteyttä:)