Mikrosementtityöt

Mikrosementti on värillinen, sementtipohjainen mikrotasoite. Sillä toteutettu pinta on erittäin ohut, mutta kestävä. Mikrosementillä voidaan pinnoittaa lähes kaikenlaisia pintoja. Olemmekin asentaneet sitä kylpyhuoneiden lisäksi myös muiden kodin tilojen lattioihin ja seiniin. Mikrosementillä voi pinnoittaa toki myös muita kuin huoneiston pintoja. Se sopii esimerkiksi pöytälevyn päälle kestäväksi pinnoitteeksi.

Mikrosementti itsessään ei ole vedeneriste, joten sen asentaminen remontoitavaan märkätilaan vaatii pohjalta kunnossa olevaa vesieristystä. Parhaiten mikrosementti sopii kylpyhuoneessa uuden vesieristeen päälle, mutta se voidaan tarvittaessa asentaa vanhan laatoituksen päälle. Tällöin on varmistettava, että pintamateriaalin alla oleva vanha vesieriste on kunnossa. Kertauksena: iältään elinkaarensa loppupuolella olevaa kylpyhuonetta ei kannata välttämättä pinnoittaa mikrosementillä.

Mikrosementtiasennuksessa varsinaisen mikrosementin päälle tehdään vielä lisää suojaa antava ja puhtaanapitoa helpottava lakkakerros.

Jos mietit mikrosementin käyttöä kodin eri pintojen pinnoitteena ja sinulla on kysyttyvää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Meillä on mikrosementistä ja erikoispinnoite-asennuksista liki vuosikymmenen kokemus ja meillä on todella hyvää tietotaitoa materiaaliin liittyen. Käytämme mikrosementtiasennuksissa pääsääntöisesti Novacolorin tuotteita.