Erikoismaalauksella yksilöllistä jälkeä

Sisustusmaalauksen avulla voidaan toteuttaa erilaisia tehosteratkaisuja, mielikuvitusta käyttämällä eri vaihtoehtojen määrä on lähes loputon. Erikoismaalauksilla voidaan toteuttaa lähes joka tyyliin sopivia pintoja; selkeistä kuvista häivytettyihin, rajatuista epämääräisiin, kulmikkaista pyöreisiin, myös kerroksellisuutta voidaan tehdä erilaisten maalien sekä lasyyrien avulla.


Sisustuslaastilla saa upeaa ja luksuksenomaista seinäpintaa aikaiseksi:) Kuva asiakkaallemme Turkuun Ylännekadulle tekemästäni erikoispinnoite/ tehosteseinästä. Tämän tein maailmanlaajuisesti tunnetuilla ja laadukkailla Rivedilin tuotteilla, on sisustuksellista:)

... tässä taas maalaamalla tehty tehosteseinä.

Ainutlaatuiset sisustusmaalaukset antavat lisä- arvoa itse kotiin ja vaikuttavat myös siellä asuvien ja vierailevien ihmisten kokemuksiin. 

Sisustusmaalauksen idea ja tyyli voivat olla peräisin mistä tahansa, televisiosta, kirjasta, esineestä, valokuvasta, netistä ym. Maalattu kuvio ei ole identtinen kopio, vaan se muokataan tilaan sopivaksi pieniä yksityiskohtia myöten.


Kotiin ja tilaan sopivat yksilölliset maalaukset

Sisustusmaalaus on aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen sisustuselementti.
Ota yhteyttä niin ideoidaan ja toteutetaan sinullekin omasi:)