Teemme myös julkisivusaneerauksiin olennaisesti liittyviä ulkomaalaustöitä., sekä suoritamme tietenkin myös tarpeen mukaan muut ulkomaalaustyöt, joiden toteuttamisajankohta on keväästä syksyyn, silloin on sesonki vilkkaimmillaan.
Maalauksen avulla voidaan esimerkiksi antaa myös vesikatolle lisää elinvuosia, kalliin kokonaisuusimisen vaihtoehtona maalaus onkin paikallansa, ihan joka tapauksessa maalaus ei kuitenkaan ole se oikea vaihtoehto, siksi nykytilanne pitää arvioida poikkeuksetta aina tapauskohtaisesti. 

Esimerkiksi hyväkuntoinen varttikate saa lisävuosia hyvin tehdyllä pinnoituskäsittelyllä. Tärkeää jälleen kunnon pohjatyöt, kuvassa vasen puoli katosta pohjatyövalmiina ja oikealle ei vielä tehty mitään.

Yksi käytetyimmistä kattopinnoitteista on Tikkurilan Kilpi pinnoite, joka on omiaan juuri varttikattoihin, eron kyllä huomaa.

Myös peltikattojen maalaus onnistuu, tärkeintä on huomioida silti olemassa olevien rakenteiden toimivuus jottei tehdä turhaa työtä.

Kunnolla maalattu katto erottuu edukseen sekä ei paljoa häpeä uudestakaan.

Vanhojen seinien maalauksessa korostuu jälleen pohjatöiden merkitys.

Siisti lopputulos.

Yllä olevasta valokuvakansiosta löydät tekemiämme ulkomaalauksia.

Maalaustöitä teemme tosiaan kuten muutkin, kesällä. Normaalisti kuitenkin tulee muutamia tilauksia seuraavan kesän ulkomaalauksiin jo vuodenvaihteessa sekä pitkin talvea. 
Mikäli maalaustarvetta löytyy, varaa aika remonttiisi.