Valmistunut julkisivuremontti, Naantali

Toteutimme Naantaliin jälleen yhden perusteellisemman julkisivuremontin. Asiakkaiden ajatus remontille lähti halusta olla varmoja Kodin rakenteista, vanha ulkoverhous oli jo aikansa palvellut ja tiedossa oli jo suunnitteluvaiheessa että silloinen verhous oli tehty aikanaan edellisen päälle ilmanvaihtoa pahemmin huomioimatta joten siitä se ajatus sitten lähti.

Remontti muuttui jo alkuvaiheessa perusteellisemmaksi kun asiakkaat halusivat myös päivittää ulkoseinien lisä-eristyksen purusta nyky-aikaiseen tuttuun ja turvalliseen hengittävään Ekovillaan mikä oli tässäkin tapauksessa järkevää sillä samalla tuli korjattua muutama jo rakenteellinen olemassaoleva vaurio lahonneiden alapuiden muodossa. Eristeiden vaihdon jälkeen asensimme 25mm Huntonin puukuituisen runkolevyn, lautakoolaukset sekä seinät verhottiin 145 Utv:llä joka maalattiin valmiiksi asiakkaan toivomaan nykyisin varsinkin sisustuksissa suosittuun värisävyyn.

Remontissa uusittiin myös talon otsalaudat sekä asennettiin myös uudet räystäänaluslaudoitukset, myös lisä-osan “konttipääty” korjattiin remontin yhteydessä rungosta lähtien sillä oikomistarve oli ilmeinen hyvään lopputulokseen pääsemiseksi kun rungossa oli heittoa jo toistakymmentä senttiä.

Taloon asennettiin myös uusi sadevesijärjestelmä yhteistyössä L.R Steelin kanssa joka tekee kunnon saumattomat vesikourut työmaalla, sekä myös valaistusasioita päivitettiin asentamalla kuistille lisävalaistusta, nyt syksyn pimeisiin iltoihin tuo terassille kunnolla valoa 9 kpl säädettäviä led alasvaloja.

Remontin toteutus ei aikataulunkaan puolesta kasvanut mahdottomia arvioidusta ottaen huomioon huomattavasti kasvaneen remontinaikaisten lisätöiden määrän, ja huomioiden myös sen että teimme ikään kuin pisteenä iin päälle yhden ylimääräisen maalauksen koko taloon jotta lopputulokseen saatiin lisää valmiimpaa näköä.

Yhtenä lisätyönä menemme vielä vaihtamaan pää-oven kun se saapuu tehtaalta, uusi ovi Alavus ikkunoiden mallistosta.

Kiitos vielä asiakkaille että valitsivat yrityksemme remontin toteuttajaksi, oli hienoa että saimme toteuttaa tämänkin projektin alusta loppuun.