Palvelumme

Remonttipalvelu.com on Loimaalainen remonttialan palvelu, joka toteuttaa erilaisia rakennusalan projekteja pääsääntöisesti Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.
Palvelumme työllistää vajaata kymmentä Suomalaista rakennusalan yhteistyö-yritystä, ja tavoitteena on kehittää toimintaamme niin, että pystymme välttämään remonttialalla yleiset sudenkuopat, kuten esimerkiksi  aikataulujen pitämättömyys ja huono tiedonkulku asiakkaan ja toteuttajan välillä.
Toimimme joustavasti ja pienenä toimijana meidän on helppo räätälöidä palvelujamme juuri teidän tarpeidenne mukaan. Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua suunnittelusta toteutukseen asti.
Palvelumme on myös avainlippu tuote, sekä kaikki yhteistyö-yrityksemme ovat tilaajavastuun alaisia sekä kuuluvat luotettava kumppani ohjelmaan.
Tervetuloa tutustumaan toimintaamme esimerkiksi Facebook-sivullamme (https://www.facebook.com/remonttipalvelucom/) tai Instagramissa (https://www.instagram.com/remonttipalvelucom/)